Δημιουργούμε τον δικό σας μαγικό κόσμο!

Η StarKid είναι μια εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης event για παιδιά και οικογένειες (kids & family events). Διαθέτοντας μια πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με γνώση, εμπειρία και κατάρτιση, είναι σε θέση να δημιουργεί πρωτότυπες και λειτουργικές προτάσεις, με ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό περιεχόμενο, που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Με γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές και τον ποιοτικό σχεδιασμό, η StarKid δημιουργεί εμπειρίες και παραστάσεις μοναδικές για τους επισκέπτες, προάγοντας εκπαιδευτικές & πολιτισμικές αξίες παράλληλα με την ψυχαγωγία. Τα events που δημιουργεί διακρίνονται για την υψηλή αισθητική όσο και για τα επιμέρους ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (πχ ολοκληρωμένα θεματικά concept, σκηνοθετική άποψη, υψηλή αισθητική, μουσική επένδυση, στελέχωση με επαγγελματίες που δημιουργούν ιδιαίτερη και προσωποποιημένη ατμόσφαιρα, διαδραστικά παιχνίδια και εργαστήρια)

Παράλληλα, η εταιρία ειδικεύεται στη μελέτη και την κατασκευή χώρων ψυχαγωγίας, όπως παιδικές χαρές, παιδότοποι, θεματικά πάρκα με παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τόσο αναφορικά με τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες των συγκεκριμένων χώρων, όσο και για όλο το φάσμα των υποστηρικτικών υπηρεσιών και λύσεων (οικονομοτεχνική μελέτη, προμηθευτές, κατασκευαστικό, υπηρεσίες εστίασης, ανάγκες υποστήριξης στελεχιακού δυναμικού, λειτουργικές ροές, συνολικές διαχειριστικές ανάγκες κλπ).

Η STARKID είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει την κατάρτιση, την τεχνογνωσία, αλλά τις εξειδικευμένες λύσεις που απαιτούνται προκειμένου παιδιά και Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) να μπορούν να παίζουν και να συμμετέχουν ισότιμα με τα συνομήλικά τους άτομα, σε όλο το φάσμα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης σε μια παιδική χαρά ή σε έναν παιδότοπο. Αυτό αποτελεί σημαντικό πεδίο δραστηριοποίησης, ιδιαίτερα για εταιρίες και φορείς με ευαισθησίες κοινωνικής υπευθυνότητας. Η κοινωνικοποίηση και η κοινωνική ενσωμάτωση των ΑμεΑ με ισότιμο τρόπο και χωρίς αποκλεισμούς, αποτελεί σημαντικό και διαρκές ζητούμενο, ιδιαίτερα όταν αυτό μπορεί να επιτυγχάνεται ήδη στην ευαίσθητη παιδική ηλικία.

Σήμερα, η Starkid έχει δημιουργήσει ορισμένα από τα σημαντικότερα θεματικά πάρκα ψυχαγωγίας για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια ( ενδεικτικό παράδειγμα: το θεματικό πάρκο «The Christmas Factory” που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για 1 ½ μήνα μετατρέποντάς την σε «Εργοστάσιο Χριστουγέννων), καθώς και παιδότοπους, χώρους εστίασης και μια σειρά kids & family events σε διάφορα μέρη σε όλη την Ελλάδα.

Τα γραφεία της εταιρείας στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο μας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό,αρχιτέκτονες, μηχανικούς αλλά και ανθρώπους με εξειδίκευση στα θεματικά πάρκα. Με τις άρτιες γνώσεις τους σε τεχνικά και κατασκευαστικά θέματα αλλά και το σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που εξασφαλίζουμε, επιτυγχάνουμε την ασφάλεια και την παιδαγωγική κάλυψη των αναγκών των απλών παιδιών αλλά και αυτών με αναπηρία. Αναλαμβάνουμε με επιτυχία την κατασκευή παιδικών χαρών. Στόχος της επιχείρησης είναι να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε ιδιώτες επαγγελματίες, δημόσιους φορείς και Ιδρύματα. Παράλληλα, και με γνώμονα την πείρα που εξασφαλίζει η πολυετή πείρα μας, διοργανώνουμε και υλοποιούμε events για παιδιά και οικογένειες. Οι προτάσεις μας δεν εξανλούνται στον ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά εμπεριέχουν εκπαιδευτικό-διαδραστικό περιεχόμενο. Τα τελευταία δύο χρόνια η Starkid, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο family event στην Aθήνα, το "Christmas Factory" που πραγματοποιείται στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Γεμάτο με ομαδικά, διαδραστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια, μουσική, θέατρο, διαγωνισμούς αλλά και δώρα, είναι ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός

Η Ομάδα της Starkid

 

Άρης Στάθης

Founder / Σχεδιασμός και υλοποίηση θεματικών πάρκων

 

Μαρία Κατσιμπέρη

Co-Founder / Αρχιτέκτονας ΕΜΠ